الكمية تكفي:4 أشخاصوقت التحضير:20 دقيقةوقت الطهي:60 دقيقةالمقادير:فرخه مخليه - بصله- ليمون - خل- ملح
- فلفل- بهارات فراخ - ببريكا- قطعة جنزبيل فريش
- ورق لورا مطحونالتحضير:نضرب مكونات التتبيله فى الخلاط او الكبه
نتبل بقى الفراخ وانا سيبتها من باليل علشان تبقى حلوه
نحضر بقى الدقيق
نحضر بقى الدقيق
مكوناته
كوبايه كبيره دقيق عادى - نص كوباية كورن فليكس مطحون باليد مجروش ياعنى - ملح - ببريكا- جنزبيل مطحون- ثوم بودره - بصل بودره -زعتر- معلقه صغيره بيكنج بودر
بيض مخفوق بملح وفلفل وشوية حليبالطبخ: نخلط مكونات الدقيق مع بعض
وناخد قطعة فراخ على البيض وبعدين الدقيق ابو كورن فليكس
كده خلصت الكميه كلها
دخلتها التلاجه تريح شويه وبعدين طلعتها تتقلى
فى طاسه بس زيت غزير
ودا شكلها بعد ما اتقلت كلها ملاحظات:وشىء طبيعى قدمتها مع مكرونه حمرا وسلطه