يالا نشمر سوا و ندخل علي بركه الله نعمل تورتايه الفواكه و الكريمه
التورته الاسفنجيه انا بجيب البودره من محلات بيع مستلزمات الحلويات بتيقي مظبوطه و بتطلع تحفه بصراحه و مش غاليه
ممكن تعملي مقادير الكيكه الاسفنجيه عادي و انا بعملها كالاتي
كوبايه بيض +كوبايه سكر بودره اضربهم عشر دقايق و احط عليهم كوبايه دقيق مضاف اليه بيكنج بودر الجديد اللي في المحسن حلو اوي و اقلب بمعلقه خشب و بتطلع حللللوه اوي
و دي صوره اللي انا عملتها النهارده
سيبتها تبرد طبعا كويس علشان متفرولش منك و انتي بتقطعيها و
حضرت مقادير الكريمه
نصف كيلو كريمه لباني (علبتين من اللي الصوره ) و بحط معاه نصف كيس كريم كراميل و معلقتين سكر
قسمتها 3 ديسكات او راقات و سقتها بمايه الاناناس او اي كومبوت اللي حنحشي بيه القلب
و تسقي كل راق بالفرشاه مش بالمعلقه و تحطي طبقه كريمه حلوه كده و شويه فواكه و هكذا لحد اخر طبقه
انا بحب اعملها في صينيه التشيز كيك اللي بتتفتح من الجنب بتحكم في الحشو كويس
و بعدين افتحها تطلع البوصه قبل ما تبقي عروسه كده
و علي فكره انا حطيت فوق الوش و الزينه كريم شانتيه عادي
ربع كيلو علي كوبايه و نص لبن و اضربيهم كويس (السايب احلي من اللي في الاكياس بكتير )
و دي بعد ما بقت عروسه و سوينا الكريمه كويس علشان نبتدي نزينها
و الزينه دي اختياري ممكن كلها تبقي فواكه و ممكن كلها كريمه براحتك
اتمني تكون عجبتكم